Presă

Extrase din varii comunicate de presă:

Ziarul Deşteptarea, 09 septembrie 2015:

"La „Number One”, din centrul oraşului, oferta este atractivă şi în tendinţele modei. Aici sunt şi fuste pantalon, şi sarafane, şi sacouri, şi cămăşi. De aici, cumpărăturile pot fi făcute „la pachet” pentru că magazinul dispune de o gamă variată de produse. [...] uniformele şcolare sunt expuse pe culori, iar în marile magazine multinaţionale (tip hipermarketuri), ofertele de uniforme şcolare sunt acum cele mai vândute şi căutate. „În general, ţinută clasică, cu mici accente de nou este cea mai căutată.

Carourile nu se mai poartă, pentru că sunt greu de asortat cu alte produse dintr-o ţinută completă, sarafanurile merg mai mult pe uni şi, în general, la clasele primare, iar pantalonul cel mai căutat este cel clasic, slim, cu talie înaltă. Sacoul nu mai este neapărat o piesă agreată de adolescent, de aceea noi am venit cu alte similitudini de-ale lui: cu sacoul tip cămaşa în carouri sau cu sacoul din jerse, tip pluover. Oferim o gamă largă de culori şi modele.

În continuare se poartă albastru indigo, verdele brad şi vişină putredă, dar şi imprimeurile 3D. Foarte important este şi că majoritatea produselor noastre pot fi uşor de întreţinut, nu necesită curăţări chimice şi au elemente care se pot adapta uşor formelor şi mărimilor”, a explicat şi Iulia Sociu, de la magazinul Alergo, de pe strada Mihai Viteazu, din Bacău. „Se poartă tot ce e nou. Uniforma copilului trebuie însă să ţină mai mult de utilitate şi confort decât de tendinţe. Important este că haina unui elev să poată fi purtată cu lejeritate”, ne-a spus şi Cristina Grigoras, vânzătoare la magazinul Miracole, din mall. Concluzia este însă una singură: oferta este bogată şi satisface toate cerinţele cumpărătorilor; important este însă doar bugetul alocat pentru astfel de cumpărături.

„Ca prestator de servicii pentru un segment de populaţie (cunoscători), satisfac cerinţele consumatorului de produse Vestiment chiar dacă au nevoie doar de o uniformă. De aceea, la fiecare piesă realizată zi de zi şi introdusă an de an, în concordanţă cu tendinţele la modă, sunt folosite materii prime şi linii (croiuri) noi, îmbunătăţesc culorile şi, nu în ultimul rând, calitatea pieselor vestimentare executate.” Mariana Cucu, manager Vestiment Evolutiv."

Site-ul web "Ziare.com":

"Sub sloganul "Calitatea va fi mereu la modă" şi pornind de la premisa că, "întotdeauna copiii au fost şi vor fi pentru noi prioritatea numărul unu", conducerea firmei Vestiment Evolutiv a organizat, sâmbătă după-amiază o seară festivă pentru toţi salariaţii şi colaboratorii apropiaţi.

Într-un discurs suficient de scurt să nu fie plictisitor dar, în acelaşi timp, foarte bine închegat şi la obiect, managerul general al societăţii, Mariana Cucu a transmis mesajul său către subalterni.

"Atunci când construieşti o firmă, trebuie să-i faci preţ, să poţi să o arunci în orice zi pe piaţă. Mesajul meu pentru subalterni este: iubiţi copiii, ajutaţi-i să crească frumos. Cultivaţi-le cele mai importante valori şi cele mai importante. În aceşti 10 ani am făcut tot ce am putut pentru a duce la îndeplinire acest lucru", a mai spus Mariana Cucu, care a transmis mulţumiri şi a urât "Sărbători fericite" şi un an nou mult mai bun tuturor celor care au fost alături de Vestiment Evolutiv. Managerul firmei ne-a mai spus că "pentru viitor nu îmi fac alte planuri decât să le ofer clienţilor tot ceea ce-şi doresc pentru copiii lor. Am încercat şi până acum că Vestiment Evolutiv să fie aproape de clienţi şi să comunice în permanentă cu ei". Societatea Vestiment Evolutiv a reuşit performanţa să fie marcă înregistrată la UE, la fel ca şi sloganul "calitatea va fi mereu la modă". "Avem peste 100 de colaboratori în cele mai importante magazine de profil din întreaga ţară. Activitatea de bază a noastră este producţia, iar la nivel local şi comerţul.

Calitatea şi serviciile europene pe care le oferim la preţuri româneşti pot fi găsite în magazinele Number One (produse pentru mămici şi preşcolari) şi Alergo (de aici se îmbrăcă elevii pentru activităţile şcolare şi extraşcolare)", ne-a declarat Bernadeta Baciu, directorul economic al societăţii."